You're Visitor Number:

counter

Malaysian Time

Tell A Friends

hanz forum

Prayer Time

Happy????

Fasha Sandha

Fasha Sandha
Maya Medina

Followers

-Blog Hanz TV-



Story of 4 sisters, Maya Medina, Maya Zulaika, Maya Karina & Maya Sofea who are from different mothers with different personalities. The death of her Mother led the eldest sister Maya Medina in search of her other siblings and unite them together in search of their father. Elated to finally meet their father, they were shock to find out that there were more mysteries in him to be untold.
- Sutera Maya -

Cast : Fasha Sandha (Maya Medina), Intan Ladyana (Maya Karina), Ayu Raudhah (Maya Zulaikha), Faezah (Maya Sofea), Mustapha Kamal, Erry Putra, Maria Farida, Liza Abdullah, Fouziah Gous, Irfan, Rebecca Nur Al-Islam

Wednesday, October 15, 2008

Sutera Maya Episode 27

**15/10/08

Part 1


Download part 1 play with VLC player or FLV player



Part 2


Download part 2 play with VLC player or FLV player



Part 3


Download part 3 play with VLC player or FLV player

goStreamyx.com

Part 4


Download part 4 play with VLC player or FLV player

Buat Duit Main Myspace

10 comments:

  1. knepe eps27 tak bleh tgk,dr tadi loading aje
    sape-sape tlglah t/kasihhhhh

    ReplyDelete
  2. maybe media prima tak upload episode ni lg..

    ReplyDelete
  3. ye..knape eps27 tak blh tgk...lama btl loading.tima kasi ekkk...

    ReplyDelete
  4. nape eek xbleh download

    ReplyDelete
  5. rasanya maybe media prima memang tak kasi upload atau view lagi sebab drama ni tengah famous skang ni.. so nanti rugila diorang...

    ReplyDelete
  6. masalah nyer, tv3 ni mmg bodoh..makin lama makin merosot potensi nya. kalu nak buat website, buat la betul2..kalu setakat nak bagi lewat seminggu, baik tak payah ada website..ni buat org tertunggu2..masalah ni dah terlalu lama..takkan la sampai sekarang takde penyelesaian..

    ReplyDelete
  7. buat cd???aku setuju gak..tapi biler tgk cara diorg keje macam haram jer, aku gerenti sampai thn depan pun takkan kuar2 cd tu..kalu tgk website tv3 sendiri, ada ke patut ke org tv3 ble marah kan penonton sendiri..keje lembab marah kan penonton plak..

    ReplyDelete
  8. ehh nape ngan page ni..
    aduuhh dah la tv3 problem..
    blogspot pon xleh jugak?
    plzz la jgn wat camni..
    kami kecewa la camni..
    taknk jage ati peminat langsung..
    wat turun saham yo..
    ponat den nunggu sampei bulu kambeng den kek
    blakang umah gugur abeh...
    sodih den..

    ReplyDelete
  9. sama ar....sedih ar...dah aku student mana ader masa nk tgk ptg...tgk kat website je harapan aku...tp lambat plak upload....gerammmm

    ReplyDelete

 
design by: HanzBlogger